Nu händer det igen!

Se upp med vilseledande marknadsföring från

Linen Ledarskap S.L.

Under täckmanteln av ”UGL” marknadsförs:

”Ursprunget till UGL startar om som UCL.”

UCL har inget med Försvarshögskolans UGL-koncept att göra.

Här nedan kommer Försvarshögskolans varudeklaration!

UGL har uppdaterats och reviderats ett flertal gånger under årens lopp. Den första versionen kom 1981, följes raskt av version 1984, därefter version 1991. Det prövades en version 1995-1996 för att följas av version 2000. Försvarshögskolan har nu utvecklat version 2008. I denna version, UGL 2008, har aktuell forskning inarbetats i kurs och handledarmaterialet genom samarbete med olika universitet och högskolor samt med handledare och andra inom området verksamma psykologer och forskare. UGL 2008 är kvalitetssäkrat genom vetenskaplig granskning av psykologiprofessorn Christer Sandahl vid Karolinska Institutet.

UGL-konceptet ägs och förädlas av Försvarshögskolan

som har UGL 2012 under arbete!

Kommentarer inaktiverade.